Românii trebuie să se aplice pentru un permis de muncă în Spania până la sfârșitul anului 2013

Permisele de muncă pentru români.Uniunea Europeană a autorizat Spania să continue să impună restricții privind dreptul la muncă al cetățenilor români până la sfârșitul anului 2013

Adevărul este că vestea ne-a surprins pentru că, deși a existat o posibilitate de a extinde perioada de tranziție până la sfârșitul anului 2013, Spania nevoie de permisiunea Uniunii Europene de a fi un «perturbare gravă» care afectează piața forței de muncă.
Și eu spun că am fost surprins, în primul rând, pentru că era absolut necesar autorizație de la Uniunea Europeană și justificarea unor perturbări grave, cum ar, și al doilea, pentru că nu a fost mai mică indicație că o astfel de extindere a perioadei de moratoriu ar avea loc.
Până în prezent, subsemnatul acest articol a fost pe deplin convins că moratoriul nu va fi prelungit. Chiar și comentând cu alți profesioniști și personalul de administrare, se părea că totul a indicat faptul că, începând din 2013, cetățenii români pot lucra fără probleme.
Dar criza a șomajului și a avut mai multă greutate și în cele din urmă Comisia Europeană a autorizat Spaniei să prelungească pentru încă un an, pentru a permiselor de muncă pentru românii care doresc să trăiască în Spania, ca urmare a «perturbare gravă» care implică piața forței de muncă spaniolă, ca urmare a crizei.
De aceea, de-a lungul acestui an, toți românii care doresc să lucreze pentru altcineva în Spania trebuie să aibă o ofertă de loc de muncă și să facă cererea corespunzătoare pentru un permis de muncă, prin intermediul angajatorului lor, prin procedura din 22 iulie 2011 a fost urmată.
Românii sunt doar cetățenii UE care au limitat dreptul de a lucra pentru altcineva, în Spania, și va rămâne așa până la sfârșitul anului 2013.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2 comentarios en “Românii trebuie să se aplice pentru un permis de muncă în Spania până la sfârșitul anului 2013
  1. STELA dice:

    IO TENGO 10 AÑOS ESPAÑA LA MALA SUERTE HE TRABAJADO SIN CONTRAO QUERO SAVER COMO MY MARYDO ES PARADO DE LARGA DURACION TENGO DERECHO A PERMISO DE TRABAJO GRACIAS

    1. GASESTET PE CINEVA SA IT FAC O OFERTA DE MUNCA ASA AI DREPTUL LA MUNCA SAU O ASESORIE SA IT FAC ASTA

Pedir citaContactar WhatsApp